Informații tehnice

08
Septembrie
2021

Furtunuri pentru temperaturi ridicate

Adăugat: 8.9.2021 10:36.12 Număr vizualizări: 271

Furtunuri pentru temperaturi ridicate Furtunurile pentru temperaturi ridicate pot fi utilizate ca țevi de evacuare sau pentru transport. Pe această pagină puteți găsi toate tipurile de rezistență la temperaturi ridicate cu toate informațiile

Citește mai mult... Comenatarii: 0

09
Septembrie
2021

Ce furtun pentru extragerea gazelor în timpul sudării?

Adăugat: 9.9.2021 7:50.37 Număr vizualizări: 270

Ce furtun pentru extragerea gazelor în timpul sudării? În această secțiune, vom vorbi despre avantajele și dezavantajele, proprietățile și alte informații despre furtunurile de aspirație pentru gazele de sudură, unde este adecvat să se utilizeze un furtun de aspirație cu rezistență mai mare la temperatură și din ce motiv.

Citește mai mult... Comenatarii: 0

09
Septembrie
2021

Conversia diametrelor furtunurilor din inch în mm

Adăugat: 9.9.2021 8:07.54 Număr vizualizări: 295

Conversia diametrelor furtunurilor din inch în mm Conversia diametrelor furtunurilor de aspirație din "inci" în "mm"

Citește mai mult... Comenatarii: 0

25
Octombrie
2021

Ce furtun să folosiți pentru extracție atunci când lucrați cu lemn?

Adăugat: 25.10.2021 12:21.55 Număr vizualizări: 405

Ce furtun să folosiți pentru extracție atunci când lucrați cu lemn? Este foarte posibil să vă pierdeți în oferta noastră din cauza gamei largi de tipuri de furtunuri de aspirație din industria prelucrării lemnului. În acest articol, vom încerca să explicăm principalele diferențe dintre furtunurile din această secțiune.

Citește mai mult... Comenatarii: 0

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizitarea acestui site web, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transmise către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie" vă declarați consimțământul cu privire la această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate sau vă puteți ajusta preferințele mai jos.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login