Furtunuri metalice flexibile

6 articole

Furtunuri metalice flexibile pentru extracția gazelor și transportul materialelor

În această categorie veți găsi furtunuri metalice de calitate, fabricate din oțel galvanizat sau inoxidabil. Variante fabricate cu / fără garnitură.

Furtunuri metalice fabricate din oțel galvanizat - A, B, B1

Furtunuri metalice fabricate din oțel inoxidabil - C, D, D1


Furtunurile fără garnituri de etanșare (tip A,C) sunt adesea utilizate ca scut durabil sau pentru extracție ușoară, unde un ventilator de evacuare este amplasat la capătul evacuării. Furtunurile fără garnituri au o cădere de presiune relativ mare. Adesea, acest efect este necesar din cauza răcirii aerului evacuat.

Metal hose profile

Profilul lui Hose


Furtunurile cu garnituri de etanșare (tip B,B1,D,D1) sunt fabricate în două variante, cu o garnitură de silicon (tip B, D) cu o rezistență la temperaturi de până la 300°C sau cu o garnitură din pânză de sticlă (tip B1, D1) cu o temperatură de până la 500°C. Prezența garniturilor de etanșare în racordurile furtunurilor reduce căderea de presiune. Prin urmare, furtunurile sunt potrivite, de exemplu, pentru evacuare, evacuare în timpul sudării sau polizării, sisteme de ventilație, hote de fum, dar și pentru extragerea solidelor abrazive. La extragerea gazelor de evacuare, este necesar să se utilizeze un furtun cu un diametru de 2-3 ori mai mare decât cel al țevii de evacuare și să se folosească un ventilator de evacuare.

metal hose profile

Profilul lui Hose

Producător:

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Vizualizează :

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizitarea acestui site web, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transmise către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie" vă declarați consimțământul cu privire la această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate sau vă puteți ajusta preferințele mai jos.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login