Racorduri pentru furtunuri de conducte

Racorduri pentru furtunuri de conducte

Evaluarea produsului : Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Evaluarea dvs.:

Racorduri pentru furtunuri fabricate din tablă de oțel galvanizat cu grosimea peretelui de 0,4 mm. DN al conectorului în diametru exterior, astfel încât să se potrivească cu furtunul cu același diametru interior (exemplu - comandați furtun cu diametrul DN 100 mm. Pentru conectare veți avea nevoie de un conector DN 100 mm. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o clemă pentru furtun pentru a fixa conexiunea).

Lei23.80 incl. TVA

Disponibilitate: Livrare în 2-5 zile

Conexiunile galvanizate sunt utilizate în principal ca o congestie între 2 furtunuri, atunci când o lungime a furtunului nu este suficientă și este necesară prelungirea acestuia. Pentru fixarea corectă a furtunului pe conector se recomandă utilizarea clemei de furtun cu sau fără punte. Clema o găsiți în oferta noastră.

Toate produsele din această categorie sunt fabricate de noi. Îmbinările noastre galvanizate sunt lipite cu staniu. Zonele lipite pot fi curbe.

În cazul în care aveți o cerere specială, vă rugăm să ne trimiteți un desen și vă vom face o ofertă.

Comentariu nou

* (Necesar)

Produse alternative

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizitarea acestui site web, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transmise către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie" vă declarați consimțământul cu privire la această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate sau vă puteți ajusta preferințele mai jos.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login