Clemă de furtun cu punte pentru spirală

Clemă de furtun cu punte pentru spirală

Evaluarea produsului : Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Evaluarea dvs.:

Cleme din oțel inoxidabil cu punte pentru furtunuri spiralate. DN-ul furtunului spiralat este același cu DN-ul clemei cu pod. În general, dacă comandați o clemă de furtun cu luminiță cu furtunuri, veți primi clema ce se va potrivi pe furtunuri. Dacă comandați doar clema, direcția șurubului va fi cea corectă (direcția pentru pod).

Lei7.93 incl. TVA

Disponibilitate: Livrare în 2-5 zile

Cleme cu punte pentru furtunuri spiralate W2 din oțel inoxidabil AISI304, aparținând furtunurilor. Încuietoarea și șurubul sunt fabricate din oțel galvanizat.

la comanda standard, trimitem cleme pentru furtunuri în sensul acelor de ceasornic. Dacă este necesară o clemă pentru furtunurile din stânga, adăugați această informație în comandă la notă. 

Comentariu nou

* (Necesar)

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizitarea acestui site web, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transmise către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie" vă declarați consimțământul cu privire la această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate sau vă puteți ajusta preferințele mai jos.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login