Teuri de furtun pentru conducte Y

Teuri de furtun pentru conducte Y

Evaluarea produsului : Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Evaluarea dvs.:

Teuri galvanizate pentru furtunurile de aspirație. DN de reducere a diametrului exterior, astfel încât să se potrivească cu furtunul cu același diametru interior (exemplu - comandați furtun cu diametrul DN 100 mm. Pentru conectare veți avea nevoie de teuri DN 100/100/100 mm. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o clemă de furtun pentru a fixa conexiunea).

Lei97.85 incl. TVA

Disponibilitate: Livrare în 2-5 zile

Teurile zincate sunt utilizate în principal pentru conectarea a 3 furtunuri cu același diametru. Pentru fixarea corectă a furtunului pe conector se recomandă utilizarea clemei de furtun cu sau fără punte. Clema o puteți găsi în oferta noastră.

 

Comentariu nou

* (Necesar)

Produse alternative

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizitarea acestui site web, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transmise către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie" vă declarați consimțământul cu privire la această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate sau vă puteți ajusta preferințele mai jos.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login