Reduceri de furtunuri pentru conducte

Reduceri de furtunuri pentru conducte

Evaluarea produsului : 5/5 (1x)

Evaluarea dvs.:

Reducții galvanizate pentru furtunurile de aspirație. Reducerea DN a diametrului exterior, astfel încât să se potrivească cu furtunul cu același diametru interior (exemplu - comandați furtunuri cu diametrul DN 100 mm și 80 mm. Pentru conectare veți avea nevoie de reducerea DN 100/80 mm. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o clemă de furtun pentru a fixa conexiunea).

Lei28.56 incl. TVA

Disponibilitate: Livrare în 2-5 zile

Reducerile zincate sunt utilizate în principal ca reducere între 2 furtunuri cu diametre diferite. Pentru fixarea corectă a furtunului pe conector, recomandăm utilizarea clemei de furtun cu sau fără punte. Clema o puteți găsi în oferta noastră.

Comentariu nou

* (Necesar)

Produse alternative

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizitarea acestui site web, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transmise către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie" vă declarați consimțământul cu privire la această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate sau vă puteți ajusta preferințele mai jos.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login